Sorteren op
Tonen per pagina
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Bosvruchtenbavarois met laagjes cake en afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan.
Krokante bodem met een banaan bavarois en in de kern een passie vulling.
Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
Met appel en stukjes abrikoos.
Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois.
Bladerdeeg bodem met appel en meegebakken amandelspijs.
Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes.
Puur cacao met frambozen vulling.
Chocolade schuim bodem met advocaat crème gevuld met advocaat, omhuld met witte chocolade.
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling.
Progres schuim bodem met een dun laagje karamel, advocaat bavarois afgewerkt met een dun laagje marsepein.
Boterkoek bodem met gele banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom.