Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Cake met aardbei jam en verse slagroom
Harde wener bodem met aardbei kwark vulling , afgewerkt met aardbei en slagroom
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling
Zanddeeg bodem met appel, geleroom en amandel.
Boterkoekbodem met een klein laagje geleroom en amandelspijs op de bodem. Gevuld met appel partjes en rozijnen.
Bosvruchten bavarois met laagjes cake, afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom
Champagne bavarois met frambozen bavarois overgoten met een cassis glacage
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Witte chocolade mousse met cranberry, overgoten met vanille
Zanddeeg bodem, appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom
Hazelnoot schuim met mokka crème
Deze leukerd worden gemaakt van een harde wener bodem, hoofdje is van crème, deze wordt door de chocolade gehaald en de afwerking is met marsepein. Let op! Het hoedje van de clown is niet eetbaar.
Harde wener bodem op gebouwd met laagje roomboter cake en kwark, afgewerkt met laagje abrikozen jam, vers fruit en slagroom
Zachte room bodem met gele banketbakkersroom, slagroom, aardbeien compote een dun laagje schuim ertussen en dan afgewerkt met bladerdeeg puntjes en een verse aardbei.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.