Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op
Tonen per pagina
Harde wener bodem met banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom
Roomboterkoek bodem met aardbei kwark, afgewerkt met aardbei en slagroom.
Bladerdeegschelpje met gele banketbakkersroom en verse aardbeien
Boterkoek bodem met gele banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom
Progres schuim bodem met een dun laagje karamel, advocaat bavarois afgewerkt met een dun laagje marsepein
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling
Chocolade schuim bodem met advocaat crème gevuld met advocaat, omhuld met witte chocolade
Boterkoek bodem met dunne laagjes fruit gecombineerd met amandelcake
Bladerdeeg bodem met appel en meegebakken amandelspijs.
Krokante bodem met een banaan bavarois en in de kern een passie vulling
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Harde wener bodem met caramel-zeezout en mokka
krokante bodem, cassis bavarois met in de kern groene appel vulling.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade