Zoek
Filters
Sluiten

Punten

Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Aardbei kwark punt

Harde wener bodem met aardbei kwark.
€3,30

Amaretto punt

Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes.
€3,30

Appelkaneel punt

Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois.
€3,30

Appelpunt

Traditionele appeltaart.
€2,45

Appelpunt met slagroom

Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
€2,85

Bosbessen punt

Harde wener bodem met bosbessen bavarois en laagjes cake afgewerkt met bosbessen.
€3,30

Bosvruchten punt

Bosvruchtenbavarois met laagjes cake en afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom.
€3,30

Champagne Framboos punt

Champagnebavarois met een dun laagje framboos en afgewerkt met witte chocolade snippers.
€3,30

Cheesecake punt

Zanddeeg bodem met cheesecake en frambozen.
€3,30

Chipolata punt

Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
€3,30

Deense appelpunt

Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
€3,30

Hazelnoot slagroom schuim punt

Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
€3,30

Kwark punt

Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
€3,30

Lincoln punt

Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
€3,30

Luna punt

Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
€3,30

Mandarin Napoleon punt

Harde wener bodem met een laag mandarijnen bavarois een laag frambozen bavarois, een vleugje likeur, afgewerkt met slagroom en vers fruit.
€3,30