Zoek
Filters
Sluiten

Punten

Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Aardbei kwark punt

Harde wener bodem met aardbei kwark.
€3,60

Amaretto punt

Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes.
€3,60

Appelkaneel punt

Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois.
€3,60

Appelpunt

Traditionele appeltaart.
€2,70

Appelpunt met slagroom

Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
€3,15

Champagne Framboos punt

Champagnebavarois met een dun laagje framboos en afgewerkt met witte chocolade snippers.
€3,60

Cheesecake punt

Zanddeeg bodem met cheesecake en frambozen.
€3,60

Chipolata punt

Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
€3,60

Deense appelpunt

Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
€3,60

Hazelnoot slagroom schuim punt

Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
€3,60

Kwark punt

Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
€3,60

Lincoln punt

Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
€3,60

Luna punt

Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
€3,60

Mokka cake punt

Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
€3,60

Slagroom punt

Slagroom, cake en abrikozenjam.
€3,60

Tiramisu punt

Lange vinger gedompeld in een koffielikeur (basis mascarpone).
€3,60