Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Harde wener bodem met aardbei kwark
Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes
Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois
Harde wener bodem met bosbessen bavarois en laagjes cake afgewerkt met bosbessen
Bosvruchtenbavarois met laagjes cake en afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom.
Progres schuim bodem met een laagje karamel erop, cappuccino bavarois met crunch chocolade bolletjes erdoorheen
Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom
Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel
Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
Harde wener bodem met een laag mandarijnen bavarois een laag frambozen bavarois, een vleugje likeur, afgewerkt met slagroom en vers fruit