Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Harde wener bodem met aardbei kwark.
Bitterkoekjes bavarois met cake, afgewerkt met schuimpjes.
Boterkoek bodem met appel en stukjes noot gevolgd door een laag kaneelbavarois.
Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
Champagnebavarois met een dun laagje framboos en afgewerkt met witte chocolade snippers.
Zanddeeg bodem met cheesecake en frambozen.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
Amandelcake met stukjes cranberry erin mee gebakken, frambozen bavarois met daarin slagroom soesjes, overgoten met cassis saus.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Slagroom, cake en abrikozenjam.
Lange vinger gedompeld in een koffielikeur (basis mascarpone).
Chocolade mousse en chocolade cake.