Zoek
Filters
Sluiten

Wist je dat...

dinsdag 18 augustus 2020

Wij onze 'Bruxvoortsekoek' al jaren lang bakken volgens een recept van 'Tante Marie' een boerin uit de Kraats die jaren op boerderij Bruxvoort wekelijks deze koek bakte.
Iedereen die langs kwam kreeg een 'plaatje' van deze koek bij de koffie.
Een jarenlange bestaande traktatie met lekker veel kruiden en rozijntjes. Zelf wordt deze koek gebakken zonder roomboter en is dus minimaal vet!
 

Wij onze cheesecake maken volgens 'New York style' dat wil zeggen met volle roomkaas geklopt met een beetje ei, suiker en volle boeren-melk.
Na het bakken leggen we er een frambozen-bessen gelei op en werken hem af met bosbessen.
Moet u proeven!!
 

Wij onze banketbakkersroom zoals voor de befaamde tompoucen zelf koken met biologische boeren-melk van de Blaarkop koeien uit het binnenveld. Deze koeien staan en worden gemolken door de 'Hooilanden'.
Altijd lekker vers en onbewerkt.
 

Wij onze Luxe bonbons maken van de allerbeste ingrediënten zoals; Piemonte hazelnoten of pistache noten uit de Bronte(Italië) met de beste chocolade in de mooiste vormen en kleuren.
Er zitten maar liefst 12 van deze heerlijke verschillende smaken in een mooie luxe verpakking.
Het perfecte cadeau on te geven en te krijgen!