Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op
Tonen per pagina
Lange vinger in een koffielikeur gedompeld (basis mascarpone).
Bladerdeegschelp met gele banketbakkersroom en verse aardbeien.
Chocolademousse met chocoladecake.
Slagroom, cake en abrikozenjam .
Chocoladecake met kirsch en kersen. Afgewerkt met slagroom.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Harde wener bodem op gebouwd met laagje roomboter cake en kwark, afgewerkt met laagje abrikozen jam, vers fruit en slagroom
Hazelnoot schuim met mokka crème
Zanddeeg bodem, appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Bosvruchten bavarois met laagjes cake, afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom
Zanddeeg bodem met appel, geleroom en amandel.
Harde wener bodem met aardbei kwark vulling , afgewerkt met aardbei en slagroom
Cake met aardbei jam en verse slagroom
Verkrijgbaar in verschillende smaken: chipolata, Kerst Geluk, bitterkoekjes, mango, advocaat, crème brulee of framboos.