Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
Gluten vrij cake met slagroom vulling, aangezet met amandelschaafsel.
Amandelschuim, gevuld met mokka. De uiteindes worden door de puur of melk chocolade gehaald.
Harde wener bodem met een toren gemaakt van mokka crème, daarna wordt het gebakje door de mokka fondant gehaald.
Hazelnoot schuim met mokka crème.
Hazelnoot schuim met mokka crème gevuld, afgewerkt met een toefje slagroom.
Hazelnoot schuim met een laagje mokka crème ertussen, door de hazelnoten gerold en dan nog eens door de chocolade gehaald.
Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
Progres schuim met mokka.
Chipolata vulling(rum met rozijnen) op basis van crème in een jasje van marsepein.