Sorteren op
Tonen per pagina
Bladerdeeg met gele banketbakkersroom en een laag slagroom.
Zanddeeg bodem met appel/rozijnen, banketbakkersroom en slagroom.
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.
Schuimgebak met crème vulling-vleugje cognac en door de hazelnoten gerold.
Chocolade bavarois met in de kern framboos.
Chocolade kuipje gevuld met slagroom en verse vruchten.
Zwitserse room met rum, rozijnen, laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Zwitserse room met rum, rozijnen en een laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Zanddeeg bodem met cheesecake en frambozen.
Havermout bodem met cheese cake vulling afgewerkt met een compote gemaakt van blauwe bessen.
Champagne-framboos op crème basis.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Champagnebavarois met een dun laagje framboos en afgewerkt met witte chocolade snippers.
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Bosvruchtenbavarois met laagjes cake en afgewerkt met bosvruchten en verse slagroom.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.