Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 9 12 18 per pagina
Schuim bodem, puur chocolade mousse en cake met een vleugje kaneel.
Lemon bavarois met cake, afgewerkt met een laagje lemon curt.
Harde wener bodem, kwark naturel met een laagje cake ertussen, afgestreken met abrikozen jam, opgemaakt met vers fruit en slagroom.
Roomboterkoek bodem, vulling van kwark met abrikozen laag bovenop.
Deze leukerd worden gemaakt van een harde wener bodem, hoofdje is van crème, deze wordt door de chocolade gehaald en de afwerking is met marsepein. Let op! Het hoedje van de clown is niet eetbaar.
Slagroom kasteeltje gevuld met chipolata vulling.
Chipolata vulling(rum met rozijnen) op basis van crème in een jasje van marsepein.
Progres schuim met mokka.
Dagvers product Progres schuim met slagroom Wenst u het een dag later te nuttigen, dan adviseren wij om de punt in de vriezer te zetten zodat deze niet kan gaan inzakken. 45 minuten voor consumptie uit de vriezer halen.
Hazelnoot schuim met een laagje mokka crème ertussen, door de hazelnoten gerold en dan nog eens door de chocolade gehaald.
Hazelnoot schuim met mokka crème gevuld, afgewerkt met een toefje slagroom.
Hazelnoot schuim met mokka crème.
Harde wener bodem met een toren gemaakt van mokka crème, daarna wordt het gebakje door de mokka fondant gehaald.
Amandelschuim, gevuld met mokka. De uiteindes worden door de puur of melk chocolade gehaald.
Gluten vrij cake met slagroom vulling, aangezet met amandelschaafsel.
Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.