Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op Positie Naam: A naar Z Naam: Z naar A Prijs: laag naar hoog Prijs: hoog naar laag Aangemaakt op
Tonen 18 20 24 per pagina
Progres schuim bodem, yuzu (Japanse citrus vrucht) met een perzik vulling.
Dit heerlijke gebakje bestaat uit een havermout bodem met een vulling van crème, pinda, karamel en een melk chocolademousse.
Bladerdeegschelpje met gele banketbakkersroom en verse vruchten met een klein laagje jam onderin.
Harde wener bodem met gele banketbakkersroom, vers fruit afgewerkt met een toefje slagroom.
Soezendeeg gevuld met mokka, die door de truffel chocolade gehaald is (hazelnoot chocolade).
Chocolade mousse, chocolade cake met heerlijke stukjes crunch doorheen.
Lange vingers in een koffielikeur gedompeld (basis is mascarpone).
Soes gevuld met slagroom, door de witte chocoladesnippers gehaald.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold en bovenop en toefje slagroom.
Chipolata vulling(rum met rozijnen). Omhuld met marsepein en een toefje slagroom.
Chocoladecake met kirsch en kersen. Afgewerkt met slagroom.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met toefje crème. Dit gebakje bevat geen gluten.
Amandelschuim met chocolademousse en afgewerkt met slagroom. Dit gebakje bevat geen gluten.
Pistache bavarois met in de kern een cappuccino vulling.
Schuimgebak met mokka, door de gebrande suikers gerold.
Soes gevuld met slagroom.
Mokka crème, cake en gele banketbakkersroom.
Roomboterkoek bodem, vulling van kwark met abrikozen laag bovenop.
Deze leukerd worden gemaakt van een harde wener bodem, hoofdje is van crème, deze wordt door de chocolade gehaald en de afwerking is met marsepein. Let op! Het hoedje van de clown is niet eetbaar.