Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op
Tonen per pagina
Chipolata vulling(rum met rozijnen) op basis van crème in een jasje van marsepein.
Hazelnoot schuim met mokka crème gevuld, afgewerkt met een toefje slagroom.
Hazelnoot schuim met een laagje mokka crème ertussen, door de hazelnoten gerold en dan nog eens door de chocolade gehaald.
Hazelnoot schuim met mokka crème.
Harde wener bodem met een toren gemaakt van mokka crème, daarna wordt het gebakje door de mokka fondant gehaald.
Bladerdeeg met vers gekookte gele banketbakkersroom, afgedekt met een laagje fondant.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
Bladerdeeg met gele banketbakkersroom en een laag slagroom.
Amandelcake bodem met stukjes cranberry erin, witte chocolade mousse met laag cranberry saus.
Schuimgebak met crème vulling-vleugje cognac en door de hazelnoten gerold.
Chocolade kuipje gevuld met slagroom en verse vruchten.
Chocolade bavarois met in de kern framboos.
Zwitserse room met rum, rozijnen en een laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes.
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.