Heeft u een allergie? Belt u onder openingstijden naar 0318-414266 om te horen of dit product geschikt is voor u.
Sorteren op
Tonen per pagina
Crumble bodem met chocolade mousse en in de kern een advocaat vulling.
Krokante bodem met een banaan bavarois en in de kern een passie vulling.
Roomboter crumble bodem, nougat mousse met een caramel interieur.
Frambozen bavarois met in de kern een verrassende frambozen vulling, omringt door een heel dun laagje cake.
Pistache bavarois met in de kern een cappuccino vulling.
Dit heerlijke gebakje bestaat uit een havermout bodem met een vulling van crème, pinda, karamel en een melk chocolademousse.
Progres schuim bodem, yuzu (Japanse citrus vrucht) met een perzik vulling.
Bladerdeegschelpje met gele banketbakkersroom en verse vruchten met een klein laagje jam onderin.
Roomboterkoek bodem met aardbei kwark, afgewerkt met aardbei en slagroom.
Boterkoek bodem met gele banketbakkersroom, verse aardbeien en slagroom.
Progres schuim bodem met een dun laagje karamel, advocaat bavarois afgewerkt met een dun laagje marsepein.
Chocolade schuim bodem met advocaat crème gevuld met advocaat, omhuld met witte chocolade.
Bladerdeeg bodem met appel en meegebakken amandelspijs.
Traditionele appeltaart met een toefje slagroom.
Soezendeeg gevuld met gele banketbakkersroom, slagroom en verse schijfjes banaan.
Harde wener koek met mokka door de hazelnoot chocolade gedompeld.
Harde wener bodem, witte chocolade mousse met bramen
Soes gevuld met slagroom overgoten met chocolade fondant.
Cake bodem met bosvruchten bavarois en in de kern een vulling van framboos.
Progres schuim met cappuccino bavarois en crunch chocolade bolletjes.
Champagne bavarois met een dun laagje frambozen compote, afwerking met witte chocolade.
Zwitserse room met rum, rozijnen en een laagje marsepein met daaroverheen fondant.
Chocolade kuipje gevuld met slagroom en verse vruchten.